Keress minket a Facebookon is!

A jobb böngészési élmény érdekében weboldalunk is cookie-kat alkalmaz. A honlap használatával Ön hozzájárul ezek alkalmazásához.

 


Bemutatkozás

A NEOLANG Nyelviskola tanárai az elmúlt 20 évben számos kisebb és nagyobb vállalatnál, illetve lakossági tanfolyamok keretei között készítettek fel hallgatókat a sikeres nyelvvizsgákra, alapfoktól a felsőfokig.

Képzett és tapasztalt oktatóink jól ismerik az általános és üzleti nyelvvizsgák követelményrendszerét, és empátiával, türelemmel segítik a tanulókat a szükséges ismeretanyag megszerzésében. A jó hangulatú órákon az alkalmazott tananyag mellett számtalan kiegészítő feladatsor, autentikus szöveg, érdekes játék segíti a tanultak elmélyítését. Ennek sikerességét pedig ismétlő feladatok, rendszeres tesztek formájában mérjük fel.

Az online tanulás igénye napjainkban egyre inkább felmerül, hiszen így helytől függetlenül, az egyéni igényeket még inkább szem előtt tartva tudunk megfelelni tanulóink elvárásainak.
A virtuális tanterem alapjaiban nagyon hasonlít egy valódi tanteremhez, hiszen látjuk, halljuk a tanárt, kérdéseket tehetünk fel, írásbeli, szóbeli, illetve auditív készségeket fejlesztő feladatokat oldhatunk meg, melyekre visszajelzéseket kapunk. Mindazonáltal magunk választjuk meg az órák helyszínét, akár kedvenc karosszékünkben ülve vagy a kertben pihenve is részt vehetünk egy online nyelvórán.