Keress minket a Facebookon is!

A jobb böngészési élmény érdekében weboldalunk is cookie-kat alkalmaz. A honlap használatával Ön hozzájárul ezek alkalmazásához.

 


GyIKMire lesz szükségem az órán való részvételhez?

Az órai részvételhez mindössze egy számítógépre, internet-hozzáférésre, headsetre (fülhallgató, mikrofon) és lehetőleg webkamerára lesz szükséged.Hogyan jelentkezhetek egy tanfolyamra?

  • A honlapra belépve megnézheted bemutatófilmünket. (Nem kötelező, de ízelítőt ad az online órák menetéből.)
  • Első lépésként töltsd ki SZINTFELMÉRŐ tesztünket, melyben Általános vagy Üzleti nyelv közül választhatsz. Segédeszközöket (pl. szótárt) ne használj és próbálj max. 25 perc alatt végezni! A teszt eredménye alapján tudunk javaslatot tenni, milyen típusú tanfolyam a legmegfelelőbb számodra.
  • A TANFOLYAMOK menüpontban láthatod az induló kurzusok típusait.
  • A JELENTKEZÉS menüpont alatt megtalálod elérhetőségeinket. Írj nekünk, és jelentkezésed után a részleteket illetően (tanfolyamidőpontok, szerződés, tankönyv) felvesszük veled a kapcsolatot.


Miért érdemes kitölteni a szintfelmérő tesztet?

A szintfelmérő teszt segítségével tudjuk meghatározni, milyen csoport lenne a legalkalmasabb számodra. Ennek minél pontosabb felmérése elősegíti, hogy később ne legyen szükség egy esetleges csoportváltásra, és időt és pénzt kímélve a leghatékonyabban fejleszthesd nyelvtudásodat.


Kitől kérhetek segítséget?

A felmerülő kérdésekre az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen és a 06-20/532-5931-es telefonszámon kaphatsz választ.


NEOLANG a Facebook-on