Keress minket a Facebookon is!

A jobb böngészési élmény érdekében weboldalunk is cookie-kat alkalmaz. A honlap használatával Ön hozzájárul ezek alkalmazásához.

 


Referenciák

Mónika órái minden alkalommal tartalmasak, nemcsak tankönyvre hagyatkozik az órák alkalmával, hanem külön anyagokkal (írásos és hanganyaggal egyaránt) is színesíti a tananyagot.

Az óra során felmerült kérdésekre a rá következő alkalommal minden esetben választ ad. A tananyagok számonkérésénél következetes, magyarázatai világosak, a nehezen érthető részeket türelemmel veszi át a felmerült igényeknek megfelelően. Óráinak köszönhetően angoltudásom magabiztossá vált.

Buzma Tímea
Kereskedelem Fejlesztési Osztályvezető
Philip Morris MO. Kft.

 Angoltudásomat a középiskolában alapoztam meg, de az utóbbi évek gyorsan változó üzleti környezetében a normál nyelvismeret már nem volt elég, egyre szakszerűbb és pontosabb tudásra volt szükségem. Azért választottam a NeoLang Nyelviskolát, mert egy kevésbé formális, a napi időbeosztásomhoz minél jobban illeszkedő, ugyanakkor hatékony tanulási formát kerestem.

Zoli személyében olyan tanárt ismertem meg, akinek érdekes, az egyéni tudáshoz alkalmazkodó, hatékony tanítási módszerével elértem a kitűzött célt.

Németh Petra
Területi Értékesítési Vezető
Unilever Magyarország Kft.

 Mónikánál angol szóbeli és írásbeli készségem jelentős fejlődésen ment keresztül. Felkészültsége és motivációs készségei kimagaslóak voltak ezen időszak alatt. Feltétlenül ki kell emelni pozitív hozzáállását és felkészültségét az angol nyelvterületen, és emberi kapcsolatteremtő képességét, amivel a folyamatos fejlődést tudja biztosítani.

A hatékony együttműködést és munkavégzést még mindenképp meg kell említeni, amit a nyelvórákon tapasztaltam.

Hazafi József
Ügyvezető Igazgató
Vision SMT Kft.

 Zoli azon ritka nyelvtanárok egyike, aki megszerettette velem az angol nyelvtant! Egyedileg kialakított szemléltetőrendszerével „megvilágosodást nyertek” az addig könyvszagú szabályok, definíciók és hatékony, a hétköznapokban is aktiválható tudást kaptam tőle.

A többi már csak a tanuló szorgalmán múlik!

G. Timi
Rendezvényszervező

 Mónika elképesztően precíz és felkészült, nem elégszik meg a sztenderd megoldásokkal, nagyon változatos ötletei vannak, és mindig keresi a legújabb módszereket. Rendkívül empatikus személy, jó pszichológiai érzékkel viszonyul a tanítványához.

Mindig arra törekszik, hogy a problémát, a felvetődő kérdést több megközelítésben, a számomra legmegfelelőbb módon világítsa meg. Teljes szakmai odaadással, szeretettel tanít, az ösztönző, támogató, együttműködő magatartása nélkül nem lett volna sikeres a tanulásom.

Szászfalvi Judit Ágnes
Humánpolitikai Szakértő
MÁV Zrt.

 Zoli közvetlen és humoros tanár, az órák úgy telnek el, mintha egy barátommal beszélgetnék, amikor eszembe sem jut az órát nézni, semmi feszélyezettség. Emellett érzem, hogy folyamatosan fejlődök.

Az órák sokkal gyakorlatiasabbak, mint korábban bármikor (még a nyelvtanban is!), a munkámmal kapcsolatos szókincs pedig belesimul az általános tananyagba. Összességében elmondhatom, hogy az eddigi legjobb angoltanáromnál tanulok!

Balog-Rúzsa Krisztina
Ügyintéző
Lyoness Hungary Kft.

 Amikor eldöntöttem, hogy továbbfejlesztem nyelvtudásomat, Zolit ajánlás útján kerestem meg. Eleinte hagyományos órák keretében tanultunk, amit nagyon szerettem, mert személyre szabottan, a hiányosságaimra fókuszálva haladtunk.
Amikor a  közelmúltban kiderült, hogy munkám miatt Lengyelországba kell költöznöm, nagyon örültem, hogy nem kell felfüggesztenem a tanulást, mert lehetőségem van online folytatni azt.

Tetszik, hogy online is úgy tudunk tovább haladni a tanulással, mintha személyesen találkoznánk. Az órák továbbra is személyre szabottak, átgondolt struktúrát követnek, a sokféle feladatnak köszönhetően változatosak és oldott légkörben zajlanak.

Pap Adél
Krakkó

 Legyen szó oktatásról, fordításról vagy tolmácsolásról, a NeoLang Nyelviskola gyakran visszatérő partnerünk.

Hogy miért? Íme néhány indok: szakszerű, precíz fordítást kapunk tőlük, mely formailag is megfelel az eredeti szövegnek, ráadásul az esetleges elírásokat is korrigálják; minden esetben tartják a legszorosabb határidőket is; rugalmasak a fordítás közben adódó változásokkal kapcsolatban; korrekt árakkal dolgoznak.

Több év tapasztalata alapján jó szívvel ajánljuk őket!

Nagy Béla
Ügyvezető
Masztodon Kft.

 Szakmai honlap fordítására kerestünk megbízható, korrekt partnert és a NeoLang Nyelviskola teljes mértékben annak bizonyult. Mind szakmai, mind pedig ügyfélkezelési szempontból maximális elégedettségről számolhatunk be.

Danka László
Ügyvezető Igazgató
VIP Business Hungary Kft.