Keress minket a Facebookon is!

A jobb böngészési élmény érdekében weboldalunk is cookie-kat alkalmaz. A honlap használatával Ön hozzájárul ezek alkalmazásához.

 


Kik a tanáraink?

Tanáraink a nyelvterületet személyes tapasztalatból is ismerő, diplomás nyelvtanárok, akik többéves gyakorlattal rendelkeznek a nyelvoktatás, vizsgafelkészítés terén, legyen szó általános, üzleti vagy egyéb szakmai nyelvről. Számos tanulót segítettek már hozzá az igényeiknek megfelelő nyelvtudás, illetve nyelvvizsga megszerzéséhez.

Nagy Mónika

2001-ben végeztem az ELTE Bölcsészkar angol szakán. Egy évet Angliában töltve élőben is megismerhettem az angol nyelvet, kultúrát és életstílust. Tanítottam általános- és középiskolában, nyelviskolákban, lakossági és üzleti tanfolyamokon egyaránt. Diákjaimmal 6-60 éves korig sikerült jó kapcsolatot kialakítanom és segíteni őket a megcélzott nyelvtudás, illetve nyelvvizsga megszerzésében. Szeretem az angol nyelvet, igyekszem változatos, valós életből vett feladatokkal kiegészíteni az órák anyagát. Mivel magam is tanulok még nyelveket, át tudom érezni egy nyelvtanuló helyzetét és problémáit, így gyakorlati ötleteket is tudok adni a megoldásukra.László Zoltán

20 éve tanítok angolt, több száz tanulónak segítettem már elsajátítani az általános és üzleti nyelv titkait, és ez idő alatt sok helyen megfordultam: általános és középiskolában, főiskolákon és egyetemen, két-háromfős kis cégeknél és multinacionális vállalatoknál (ez utóbbiaknál tolmácsként is). El kell, hogy áruljam: a szívemhez legközelebb a felnőttoktatás áll. Rendkívül izgalmasnak tartom az online oktatást, ezt a viszonylag új oktatási csatornát: mit hoz nekünk, tanároknak és tanulóknak az internetes forradalom, hogyan tudjuk segítségével a tanulást kényelmesebbé, egyszersmind hatékonyabbá tenni, megtartva az órák oldott hangulatát… a válaszokat nekünk magunknak kell megalkotni. Ezekért a célokért mozgósítom – kollégáimmal együtt – minden tapasztalatomat és tudásomat.